johannamag

Sandy

Kategori:

Ny storm på G här. Vi har tagit ner allt vårt Halloweenpynt och de flesta kommer nog göra samma sak i helgen. Fick nyss ett mail från CC om att man ska ta med sig sitt pass och alla sina papper om man väljer att evakuera. Känns lite seriösare än de andra stormarna, men vi får väl se. Den ska slå till på söndag eller i början på nästa vecka

Ändrade planer

Kategori: Allmänt

Den 10 januari kommer Amanda och Linda till New York och dagen efter åker vi till LA tror jag. Sen åker vi hem,
förhoppningsvis med samma plan, den 27 januari. Så jag lär landa på Landvetter den 28 januari. Deppigt och kul på
samma gång. Bara tre månader och tre dagar kvar tills jag lämnar landet. Jag dör.
 
 
 
 
 
 

i finkan

Kategori:

Idag var vi hos polisen och fick en privat rundtur. Värdpappan skulle donera pengar som tack för hjälpen för att de hjälpte till att ta fast xbox-tjuven från förra vintern. Det var iallafall coolt, vi gick in i cellerna, förhörsrummet och allt. Man vill verkligen inte hamna i ett amerikanskt fängelse!

Vites

Kategori:

I detta landet smakar vitaminer som godis. Hur gott som helst!

Halloweenförberedelser

Kategori:

Förberedelserna har pågått i några veckor, men igår kom allt upp på riktigt. Den senaste månaden har det också poppat upp massor av Halloweenbutiker både här och i city. Det är helt sjukt hur folk pyntar sina hus och trädgårdar. Typ lik, skelett och zombies i verklig storlek. Och varenda hus har massa gravstenar på gräsmattan. Såhär ser vårt hus ut nu. Vi ligger verkligen i lä jämfört med andra.








the perks of being a wallflower

Kategori:

igår slutade jag 7, så jag och marina åkte och åt middag på världens godaste mexikanska restaurang. Sen gick vi, alldeles för mätta, på bio och såg the perks of being a wallflower. Bra film. Sen åkte jag hem och sov ingenting och började jobba 9 imorse. Nu är jag ledig fram till 6.30 så jag ska försöka hitta mig en jacka, för det börjar bli kallt här
.

vice presidential debate

Kategori:

Intressant debatt idag. Joe Biden är lite bättre än Obama var i förra debatten, men Paul Ryan är inte helt dålig på att prata. synd tycker jag. Frågorna är dock simplare än i presidentdebatten och det är enklare att förstå vad de olika partierna står för. Blir ganska tydligt i krigs- och abortfrågor. Obama vinner nog valet trots den förra debatten och trots att han "är muslim och hatar judar".

9 månader

Kategori:

Idag har jag varit borta i nio månader, har bara tre kvar. Så sjukt (jag vet att jag säger det hela tiden, men det är ju sjukt!). BTW, kommer jag få fira jul ensam hemma med hunden.

Helg och rooftop.

Kategori:

igår var vi på Hotel empires rooftop, ni vet där chuck bass i gossip Girl bor, det va kul. sen gick vi till en bar med en pool och en ångbastu. vi badade inte vill jag poängtera. sen åkte vi tillbaka till marinas familjs lägenhet på upper east side och sov. idag skulle jag jobbat, men sen behövde jag inte det. så nu sitter jag hos Malin och slöar.




Niagarafallen

Kategori: Allmänt

 
Hade en fantastiskt bra helg i Canada förra helgen. Niagarafallen är jättecoola, alla borde åka dit. Staden,
Niagara Falls är också cool. Superturistig, tror inte att någon bor där typ, men ändå rolig. Dessutom är åldern
att köpa alkohol 19, så nu har jag köpt alkohol lagligt!